۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
جستجو ورود اعضاء نقشه سایت
دفتر امور اجتماعي و فرهنگي
صفحه اصلی
1398/05/28 رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان جلوگیری از ابتلا به بیماریها با ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی
رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان جلوگیری از ابتلا به بیماریها با ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی حیدر قاسمی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اظهارداشت: ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی و تولیدات غذایی از ابتلا مردم به بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

به گزارش دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان؛ رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در صد دوازدهمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه در سال 98 در استانداری اصفهان که با حضور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دیگر اعضا برگزار گردید، اظهارداشت: طرح ارتقاء هشت محصول شامل سیب زمینی پیاز گوجه فرنگی مزرعه ای و گلخانه ای خیار مزرعه ای و گلخانه ای و سیب و پرتقال در استان در حال اجراست .
حیدر قاسمی با اشاره به اینکه در راستای تامین محصولات سالم و عرضه آن به مردم تلاش می کنیم افزود: شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی و مصرف آن، مردم را از بسیاری از بیماریها در امان می دارد .

گفتنی است در این نشست پیرامون تجمیع کار گروهها به بحث وتبادل نظر پرداخته شد و ساختار جدید کار گروههای شورای برنامه ریزی وتوسعه استان تشریح شد در ادامه جلسه گزارشی پیرامون 8 محصول کشاورزی ونحوه کنترل آنان توسط جهاد کشاورزی استان ارزیابی گردید . سپس گزارش جامعی در خصوص نحوه سنجش آلودگی هوا ومشکلات موجود توسط مدیر کل محیط زیست استان بیان گردید.
 
 
تعداد بازدید: 9
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به استانداري اصفهان ميباشد.
Powered by DorsaPortal